Doi şoferi au ajuns în spital pentru că au gonit pe ploaie

Doi şoferi au ajuns în spital pentru că au gonit pe ploaie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ploaia care a căzut în noaptea de luni spre marţi peste judeţul Galaţi nu a fost de bun augur pentru conducătorii auto care au alergat pe şosele ca şi când acestea ar fi fost uscate-iască. Dovadă sunt două accidente rutiere în urma cărora atât şoferii grăbiţi, dar şi o persoană nevinovată, pasageră într-una dintre maşinile implicate, au ajuns la spital.

Primul eveniment s-a petrecut la Matca, pe DJ 251. Cătălin M., de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, atât şoferul cât şi un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturism, au fost răniţi. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, iar şoferul este cercetat de poliţiştii de la Circulaţie.

A ratat curba

I s-a întâmplat unui alt tânăr de 27 de ani, din Galaţi, care în miez de noapte gonea la volanul maşinii pe DJ 251, pe raza comunei Cudalbi. Într-o curbă foarte periculoasă, Viorel N. nu a redus viteza şi a derapat pe carosabilul ud, răsturnându-se. Pentru salvarea şoferului despre care martorii susţin că era şi sub influenţa băuturilor alcoolice au intervenit o ambulanţă şi o autospecială SMURD, aceasta din urmă transportându-l la spital pentru îngrijiri medicale. "Pacientul avea un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism de coloană cervicală. A fost stabilizat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe", a precizat dr. Angel Trifan, coordonatorul SMURD Galaţi.

Tot la spital, tânărului i-au fost recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Dacă se va stabili că acesta era băut, riscă dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 1695 ori Ultima modificare Marți, 28 August 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.