150 de poliţişti vor fi pe străzi de Crăciun! Vezi ce urmăresc oamenii legii!

150 de poliţişti vor fi pe străzi de Crăciun! Vezi ce urmăresc oamenii legii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 150 de poliţişti gălăţeni vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Dispozitivele de siguranţă publică vor acţiona, în perioada 22-26 decembrie, pentru prevenirea infracţiunilor stradale pe raza localităţilor urbane şi rurale, în special în zonele aglomerate şi locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă.

Poliţiştii vor fi mobilizaţi şi pentru a-i depista pe cei care comercializează brazi de Crăciun fără documente legale, dar şi pe cei care vând carne şi produse din carne. Astfel, ei vor face verificări în pieţe, târguri şi oboare, unităţi de abatorizare şi comercializare pentru prevenirea şi combaterea neregulilor privind valorificarea şi comercializarea animalelor vii şi a produselor de origine animală.

O altă prioritate a efectivelor angrenate în misiuni în această perioadă este asigurarea fluenţei şi siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în zonele şi în perioadele în care se înregistrează valori ridicate de trafic. Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie, activităţile de dirijare a traficului fiind completate de acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citit 1612 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2012 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.