Avocat gălăţean bătut de propriul frate

Avocat gălăţean bătut de propriul frate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un gălăţean în vârstă de 46 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce a fost bătut de propriul frate. Dumitru Popa Poppel, de profesie avocat, povesteşte că motivul disputei dintre el şi fratele său este o firmă şi terenul pe care această societate este situată.

“Firma este a fratelui meu, în vreme ce clădirea şi terenul pe care se află construcţia sunt ale mele. Au apărut anumite neînţelegeri în ultimul timp, însă nu mă aşteptam să se ajungă chiar aici. Din cauza pumnului primit în faţă, am căzut şi m-am lovit la tâmplă. Pentru că mă durea capul şi mă simţeam ameţit, am venit la Urgenţe”, spune victima.

Bărbatul a rămas internat în secţia Neurochirurgie, unde medicii îl pot ţine sub supraveghere. “Pacientul are un traumatism facial minor, însă starea sa este una bună”, a declarat, din partea spitalului, dr. Amalia Morcov.

În legătură cu ce va face în continuare, Dumitru Popa este indecis. „Noi suntem creştini de rit vechi şi am rezerve în a-l da în judecată. Toate rudele m-au sunat şi insistă să ne împăcăm. Este destul de greu de hotărât, dar voi vedea”, mai spune bărbatul.

Citit 8275 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2018 14:11