Concursul de pescuit al Festivalului Scrumbiei, câştigat cu un caras

Concursul de pescuit al Festivalului Scrumbiei, câştigat cu un caras
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiile "Vieţii libere" au ajuns la cel mai mare şi cel mai mic câştigător *

Anul acesta, cei aproape 50 de participanţi la concursul de pescuit organizat în cadrul Festivalului Scrumbiei, au reuşit o performanţă greu de egalat: Dunărea n-a sărăcit cu nici măcar două kilograme de peşte.

Aşadar, vorbim despre un concurs în care şi cel mai pricăjit oblete putea face diferenţa. Şi aşa s-a şi întâmplat în cele din urmă.

După mai bine de trei ore de stat cu băţul în apa tulbure, rece şi mare, participanţii la concurs şi-au prezentat capturile (o să le spunem aşa, deşi nu prea se cuvine) şi au dat năvală în stiva de premii pregătită de către organizatori. Drept recompensă pentru strădania pescarilor au fost pregătite lansete, accesorii de pescuit şi, nu în ultimul rând, multă bere.

Aşa cum s-a întâmplat şi anii trecuţi, marele premiu, o lansetă şi o mulinetă de cea mai bună calitate, a fost oferit de către "Viaţa liberă". Cu un caras de 350 de grame, Maricel Făcăeru şi-a adjudecat acest premiu şi sperăm să-i folosească pentru alte capturi mult mai serioase.

Pe locul secund s-a plasat Viorel Jenescu, care a câştigat, la rândul său, o lansetă de dimensiuni mai mici echipată cu mulinetă după ce a prezentat juriului o colecţie de obleţi care a cântărit 210 grame.

Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de către Victor Stavarache, care a intrat în posesia unei mulinete.

Mai e de spus şi că premiul pentru cel mai mic participant la concurs, care consta într-un minciog mare, oferit tot de către "Viaţa liberă", a fost câştigat de Alexandra Flutur, de opt ani.

Însă niciunul dintre participanţii la concursul de pescuit n-a plecat cu mâna goală, organizatorii şi sponsorii punând la bătaie o mulţime de alte premii.

Explicaţii foto:

1 – Câştigătorul marelui premiu oferit de către Viaţa liberă

2 – Pescar de viitor

3 – În aşteptarea marii capturi

Citit 925 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.