Înviere sub cupola cerului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Expoziţie de artizanat la  Corredor del Henares: Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Centrul Hispano-Român din Corredor del Henares, în colaborare cu asociaţiile româneşti - "ART-Asociaţia Meşteşugurile Prutului" şi Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova, organizează luni, 20 aprilie, de la ora 17:00, la o expoziţie de artizanat românesc.

* Pelerinaj la mânăstiri româneşti din Italia: Centrul de Pelerinaje al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei organizează în perioada 1-3 mai cel de al doilea pelerinaj al său, în Calabria, având ca obiectiv atât vizitarea a doua mânăstiri ortodoxe româneşti, cât şi momente de rugăciune, meditaţie, reculegere şi Sfinte Slujbe într-un cadru natural magnific, locul asemănându-se cu Sf. Munte Athos.

* Repetiţie pentru Paşti la Cairo: Românii din Egipt care vor lua parte la programul de Paşti propus de Ambasada României în această ţară sunt aşteptaţi astăzi, la ora 17:00, la ultima repetiţie pentru acest program.

* În Italia, Deniile în aer liber: Românii ortodocşi din Italia se pregătesc pentru sărbătoarea Învierii Domnului, iar la parohia din L`Aquila, oraşul cel mai afectat de cutremurul produs în această ţară în noaptea de 5 spre 6 aprilie, slujbele Deniilor se săvârşesc în aer liber.

* Cu Toma Caragiu la Oslo: Luna aprilie îi aduce pe românii cinefili din Norvegia la Ambasada României la Oslo, unde joi, 30 aprilie, va avea loc  o noua ediţie a  evenimentului „Un film pe lună". Pelicula propusă pentru această lună este „Momente de aur" - Toma Caragiu - din Arhiva Televiziunii Române.

Citit 724 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.