UPDATE/ DNA Galaţi face PERCHEZIŢII la Brăila şi Constanţa. Doi INSPECTORI şcolari, REŢINUŢI

UPDATE/ DNA Galaţi face PERCHEZIŢII la Brăila şi Constanţa. Doi INSPECTORI şcolari, REŢINUŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ DNA Galaţi i-a reţinut pentru 24 de ore pe Manuela Mirela Diaconescu, Valentin Florin Damian şi Daniela Haret pentru complicitate la luare de mită, respectiv, luare de mită. Iulian Vasii, care a dat mita, are control judiciar. Situaţia este redată pe larg în comunicatul emis de cei de la DNA, în urmă cu puţin timp

VEZI AICI COMUNICATUL DNA.

UPDATE/ Inspectorul școlar general Iulian Danielescu și inspectorul de limba și literatura română Adrian Simion au plecat din sediul IȘJ însoțiți de procurorii DNA, fiind aduși cel mai probabil la Galați, pentru audieri.

UPDATE/ Descinderile DNA au avut la Inspectoratul Școlar Județean Brăila și la liceele Nicolae Iorga și Panait Istrati, existând suspiciuni legate corectitudinea corectării unor teze de matematică și fizică în cadrul examenului de Bacalaureat din acest an, relatează obiectivbr.ro.

Procurorii DNA fac, miercuri, percheziţii la inspectoratele şcolare din Brăila şi Constanţa şi la două licee din Brăila, fiind vizate fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada august - octombrie.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că procurorii DNA Galaţi fac percheziţii la cinci adrese din municipiile Brăila şi Constanţa, din care patru la instituţii publice de interes local. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că patru dintre percheziţii au loc la inspectoratele şcolare judeţene Brăila şi Constanţa, precum şi la două licee din Brăila.

Procurorii fac cercetări în această cauză pentru posibile infracţiuni de corupţie care ar fi fost comise în perioada august-octombrie 2014, a precizat DNA.

Citit 3131 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Octombrie 2014 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.