O gălăţeancă îşi CAUTĂ cu disperare TELEFONUL pe care l-a pierdut într-un taxi!

O gălăţeancă îşi CAUTĂ cu disperare TELEFONUL pe care l-a pierdut într-un taxi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără din Galaţi îşi caută disperată telefonul mobil pe care l-a pierdut sâmbătă dimineaţă, în drum spre serviciu. Virginia Sârbu lucrează la o brutărie de la periferia oraşului şi, pe 18 octombrie, la ora 5.30, a comandat un taxi, prin telefon, pentru a merge la serviciu. Maşina aparţinând companiei Smart Taxi şi având indicativul 09 a dus-o de acasă până la locul de muncă. Femeia este convinsă că atunci când s-a urcat în maşină avea mobil la ea.

„Circa un sfert de oră a durat, cât am făcut de pe 1 Decembrie 1918 până la brutărie, la Fileşti. Când am ajuns la serviciu, mi-am dat seama că nu mai aveam telefonul, probabil l-am scăpat în maşină, când am vrut să îl pun în buzunar. Nu am avut cum să sun imediat în dispecerat sa verific, am sunat abia după opt ore, când am ajuns acasă”, spune Virginia Sârbu. După atâtea ore, gălăţeanca nu a mai avut sorţi de izbândă, dispecera de serviciu de la compania de taxi comunicând-i că s-a schimbat tura pe maşina respectivă şi că şoferul aflat atunci de serviciu nu a găsit în taxi nici un telefon.

„Mi-a spus să sun a doua zi dimineaţă şi să vorbesc cu colega ei, când era şi celălalt şofer de tură. Nu am avut noroc. Am încercat să sun pe numărul meu, dar este închis”, conchide gălăţeanca ghinionistă. Telefonul, un Samsung E 2.600, avea o cartelă Orange prepay şi a costat-o 400 de lei din salariul de 700 de lei pe care îl încasează de la brutărie, aşa că şi-ar dori tare mult să şi-l recupereze. Femeia are de gând să meargă şi la poliţie cu o plângere, dar speră totuşi că cel care l-a găsit va face un gest de omenie şi i-l va restitui.

Citit 3618 ori Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.