Un gălăţean şi-a PIERDUT VIAŢA pe şantier
Foto: Sursa foto: citynews.ro

Un gălăţean şi-a PIERDUT VIAŢA pe şantier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 38 de ani din Galaţi şi-a pierdut viaţa în timpul efectuării unei lucrări de reabilitare a unui podeţ de trecere peste un pârâu, între Orăştie şi Geoagiu. Bărbatul, Eugen Matei, angajat al unei firme de la noi din oraş, a fost surprins între două prefabricate din beton.

În urma accidentului, colegii bărbatului au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare, un echipaj de descarcerare şi ambulanţa. Echipajul de descarcerare de la Detaşamentul Orăştie a intervenit pentru a îndepărta plăcile de beton, dar medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. La faţa locului a fost chemată şi o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă, care a deschis o anchetă în acest caz.

„Primele cercetări arată că prefabricatele trebuiau să fie aliniate şi împinse cu un excavator. Deşi perimetrul de lucru a fost verificat de către şeful de lucrare înainte ca plăcile să fie împinse de utilaj, încă nu se ştie cum a ajuns bărbatul în groapa respectivă, de sub podeţ. Fiind prins între cele două plăci de beton, acestuia i-a fost strivit capul şi toracele. Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara continuă cercetările în acest caz şi urmează să fie stabilite concluziile“, a declarat Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, citat de cotidianul "Mesagerul hunedorean".

Trupul bărbatului a fost transportat la spitalul din Deva pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului de pe excavator, care este cercetat pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Gălăţean UCIS de un mal de pământ la groapa de gunoi din Braşov

Citit 2202 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.