Un om a MURIT din cauza unui căruţaş aflat în prag de COMĂ ALCOOLICĂ

Un om a MURIT din cauza unui căruţaş aflat în prag de COMĂ ALCOOLICĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un eveniment rutier extrem de grav, în care a fost implicat un atelaj şi care s-a soldat cu moartea unui om, a avut loc duminică, pe raza localităţii Umbrăreşti. Vinovat de tragedie a fost, se pare, chiar căruţaşul, un bărbat de 31 de ani, care, aflat într-o stare de ebrietate extrem de avansată, a biciuit calul în aşa hal încât animalul a gonit nebuneşte pe şosea, suficient cât atelajul să "zboare" de pe carosabil.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 62 de ani, aflat în căruţă, a fost grav rănit şi a murit în drum spre spital. Poliţiştii au stabilit că cel care condusese atelajul avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,61 la mie, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Tânărul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Un alt accident în care a fost implicat un atelaj a avut loc tot duminică, la Cuza Vodă. Un căruţaş din localitate a ajuns la spital după ce mijlocul de transport cu care se deplasa pe DJ 251 a fost lovit în plin de un autoturism. Poliţiştii au ajuns la concluzia că vinovat de impact a fost şoferul maşinii, un tânăr de 18 ani, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de căruţa aflată în faţa sa. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1482 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.