Ţărăniştii, călcaţi de hoţi

Ţărăniştii, călcaţi de hoţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sediul PNŢCD Galaţi a fost călcat, sâmbătă, de hoţi. Câţi erau, cine şi mai ales ce-i mâna pe ei în luptă, nu se ştie. Nici şeful filialei locale, Marian Popa (foto), nu înţelege ce au căutat hoţii, că de furat, nu s-a furat nimic:

„Nu au luat nici dosare şi nici lucruri de valoare. Şi aveam lucruri de valoare, un aparat de cafea care face vreo 20 de milioane lei vechi, un aspirator performant, un telfax, un televizor, plus frigiderul. În frigider aveam pui congelaţi, mai aveam o pungă de cafea bună,. Nu au luat nimic. Nici din hârtii nu lipseşte nimic”, ne-a mai spus, nedumerit, liderul ţărănist.

După ce, sâmbătă, poliţiştii au venit şi au luat amprente, acum ancheta pare că duce… la amendarea liderului PNŢCD pe motiv că nu avea prevăzut, la sediu, un sistem de alarmă.

„Dar ce sistem, că imobilul este vechi, de patrimoniu, noi nu am putut face modificări la el, că trebuia acceptul Primăriei. Abia în septembrie e programat a se moderniza. Uşa din spate – pe unde au intrat hoţii – era bătută în cuie… Nu ştiu cum au intrat ei, că noi nu am reuşit, în urmă cu două săptămâni, când trebuia să vină domnul preşedinte Miluţ şi voiam să facem curăţenie”, a mai spus Marian Popa.

Acesta nu este prima spargere a sediului PNŢCD. Incinta a mai fost călcată de hoţi, în urmă cu trei ani, pe vremea când ţărăniştii gălăţeni erau conduşi de Adrian Smărăndoiu.

Citit 902 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.