POLIŢIST gălăţean ARESTAT pentru trafic de droguri

POLIŢIST gălăţean ARESTAT pentru trafic de droguri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un poliţist este cercetat de procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Brăila pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc. Conform surselor noastre, acesta este originar din Brăila şi activa la postul de poliţie din localitatea Drăguşeni, judeţul Galaţi.

Anchetatorii susţin că, începând cu luna iulie 2014, agentul de poliţie George Sorin Tudorică şi alţi trei suspecţi, printre care se numără şi Marian Vlad, au procurat, depozitat şi vândut droguri în Brăila. Drogurile erau primite prin intermediul Poştei Române de către agentul de poliţie şi predate celorlalte persoane, care le distribuiau către consumatori.

Unul dintre suspecţi a fost prins în flagrant imediat după ce a ridicat un colet cu droguri. Flagrantul a fost organizat de procurorii DIICOT Brăila, împreună cu poliţiştii din cadrul Brigada de Combatere a Crimei Organizate Galaţi şi Brăila. Anchetatorii au efectuat şi şapte percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor.

În urma acţiunii, poliţistul şi Marian Vlad au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea magistraţilor Tribunalului Brăila.

Procurorii şi poliţiştii au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Brăila şi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila - Serviciul Acţiuni Speciale.

Citit 3862 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Decembrie 2014 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.