REVELIONUL, noapte de FOC pentru POMPIERII GĂLĂŢENI
Foto: Sursa foto: max-media.ro

REVELIONUL, noapte de FOC pentru POMPIERII GĂLĂŢENI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În noaptea dintre ani, pompierii gălăţeni au intervenit la trei incendii. În două cazuri, focul a pornit din cauza coşurilor de fum defecte. Prima alarmă s-a dat la ora 1,30 (1 ianuarie 2015), în localitatea Scânteieşti, la casa lui Negraia G. Au ars mai bine de 25 de metri pătraţi din podul casei, dar şi mai multe obiecte depozitate acolo: două paturi, trei uşi şi o maşină de spălat.

Un incendiu asemănător a avut loc şi în satul Mihail Kogălniceanu, la locuinţa lui Tudose N. Din fericire, aici pagubele sunt mult mai mici pentru că incendiul s-a produs dimineaţă, la ora 5,22, şi focul a fost observat la timp de oamenii care se întorceau de la petrecerea de Revelion. Au ars doar şase metri pătraţi din acoperişul casei.

La o oră după miezul nopţii de Revelion, un alt incendiu s-a produs în Tecuci, de această dată din cauza unui scurtcircuit la un uscător de păr. În acest caz au ars mai multe bunuri din baie, iar focul s-a extins şi pe hol. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în scurt timp, iar proprietarul este acum nevoit să-şi renoveze zona afectată din apartament.

Citeşte şi: CINCI GĂLĂȚENI, printre care şi un COPIL, au MURIT în noaptea de REVELION

Citit 1946 ori Ultima modificare Joi, 01 Ianuarie 2015 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.