IARNA LA GALAŢI/ Ambulanţă blocată în trafic, din cauza viscolului

IARNA LA GALAŢI/ Ambulanţă blocată în trafic, din cauza viscolului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de marţi, 6 ianuarie, de la ora 14,00, vremea nefavorabilă a creat mai multe probleme în judeţ. Vântul a bătut cu putere în mai multe zone şi a viscolit zăpada de pe câmp pe carosabil, motiv pentru care mai multe autovehicule au rămas blocate în zăpadă, atât în cursul zilei de marţi, cât şi în noaptea de marţi spre miercuri.

„S-a acţionat cu utilaje de deszăpezire pentru deblocarea unor autovehicule blocate în trafic. A fost vorba despre o ambulanţă (cu pacient) şi un microbuz cu două persoane, între Vârlezi şi Târgu Bujor, un microbuz cu o persoană, între Corni şi Valea Mărului, şase autoturisme (12 persoane), între Braniştea şi Nicoreşti, două autoturisme (trei persoane), între Băleni şi Viile, la 2 km de Releu, un autoturism (o persoană), între Băneasa şi Roşcani şi un autoturism (două persoane), între Călmăţui şi Iveşti. De asemenea, am avut un autoturism cu două persoane blocat între Scânteieşti şi DN 24D. Pe lângă utilajul de deszăpezire de la Consiliul Judeţean, pentru deblocarea acestuia a fost trimisă şi şenilata ISU, dar şi un autoturism de teren a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, ne-a explicat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Utilajele de deszăpezire au lucrat toată noaptea de marţi spre miercuri, dar şi în cursul zilei de miercuri pentru deblocarea tuturor sectoarelor de drum pe care circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

Citeşte şi: Microbuz cu ELEVI gălăţeni BLOCAT ÎN ZĂPADĂ pe un drum judeţean

Citit 759 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Ianuarie 2015 20:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.