O zi de VACANŢĂ pentru 26 de elevi din Târgu Bujor, după ce au RĂMAS cu maşina în ZĂPADĂ

O zi de VACANŢĂ pentru 26 de elevi din Târgu Bujor, după ce au RĂMAS cu maşina în ZĂPADĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei 26 de elevi care au fost cazaţi marţi, 6 ianuarie, la Primăria din Târgu Bujor, după ce microbuzul care îi aducea de la liceu acasă a rămas blocat din cauza sulurilor de zăpadă, au avut parte de o zi de vacanţă. Decizia ca aceştia să nu vină la şcoală s-a luat după ce conducerea liceului din Târgu Bujor şi autorităţile locale din Vârlezi au discutat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

„Drumurile sunt practicabile, dar cei 26 de elevi au avut parte de o învoire din cauza orei târzii la care au ajuns acasă. În rest, nu au fost alte cazuri de elevi care să nu fi ajuns la şcoală din cauza drumurilor blocate sau a vremii nefavorabile”, ne-a declarat Diamanta Bulai, inspector general-adjunct.

Microbuzul şcolar care îi transporta pe elevi de la Târgu Bujor la Vârlezi a rămas blocat în trafic pe DJ 242 din cauză că vântul a bătut cu putere şi a viscolit zăpada, formând suluri de zăpadă pe carosabil. Elevii au fost imediat preluaţi de primarul din Târgu Bujor şi cazaţi la Primărie, unde au primit mâncare. Ei au fost mutaţi apoi în mai multe saloane de la spital, de unde, în jurul orei 21,30 au fost preluaţi de primarul din comuna Vârlezi şi transportaţi acasă.

Citit 613 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Ianuarie 2015 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.