IARNA LA GALAŢI/ În sfârşit! MUNŢII DE ZĂPADĂ de pe Oţelarilor, RIDICAŢI după 12 zile de la ninsoarea (FOTO)
Foto: Foto Anca Melinte

IARNA LA GALAŢI/ În sfârşit! MUNŢII DE ZĂPADĂ de pe Oţelarilor, RIDICAŢI după 12 zile de la ninsoarea (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După 12 zile de la ninsoarea cu cod portocaliu, pe strada Oţelarilor s-a petrecut „minunea”. Au dispărut munţii de zăpadă care flancau una dintre cele mai importante şi mai circulate artere modernizate ale oraşului. Până târziu, după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, respectiv 9 - 10 ianuarie, utilaje inscripţionate cu numele firmei Tancrad, au încărcat omătul depozitat pe marginea şoselei, degajând, în sfârşit, locurile de parcare şi trotuarele care au stat îngropate sub zăpadă atâta amar de vreme.

După cum v-am mai informat, cele două puncte de depozitare a zăpezii stabilite de către Primărie pentru depozitarea nămeţilor – esplanada Sălii Sporturilor cât şi la parcarea Plajei Dunărea - sunt pline aproape până la refuz. De aceea, autobasculantele încărcate cu zăpada ridicată de pe acostamentele străzii Oţelarilor au fost direcţionate către parcarea din faţa Universităţii Danubius.

Acum, că vremea s-a mai înmuiat, să sperăm că Serviciul Public Ecosal va avea mai mult spor în îndepărtarea munţilor de zăpadă de pe străzi.

Citeşte şi: Muncă de Sisif la ECOSAL: Din Galaţi s-au CĂRAT 18.000 de TONE DE ZĂPADĂ! (FOTO)

Citit 1507 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.