UPDATE/ Incendiu puternic la Şcoala nr. 22 din Galaţi. Elevii au fost evacuaţi. PRIMĂRIA evaluează pagubele
Foto: Foto arhivă: Şcoala nr. 22 "Dimitrie Cantemir" - Facebook

UPDATE/ Incendiu puternic la Şcoala nr. 22 din Galaţi. Elevii au fost evacuaţi. PRIMĂRIA evaluează pagubele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 12,05: O comisie din primărie evaluează pagubele produse de incendiu

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a dispus primele măsuri pentru înlăturarea efectelor incendiului care a avut loc la Şcoala nr. 22. „O comisie din cadrul Primăriei evaluează pagubele produse în urma incendiului. Din primele estimări, apreciem că sunt necesare lucrări de reparaţie şi zugrăveală a pereţilor de pe holul de la etajul doi al şcolii, precum şi lucrări de reparaţie a instalaţiei electrice aferente tot holului de la etajul afectat”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Galaţi.

Edilul aşteaptă şi raportul pe care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă îl va întocmi cu privire la cauzele care au generat incendiul. După primirea raportului şi după ce pagubele vor fi evaluate de comisia trimisă de primar, vor fi demarate procedurile de atribuire a lucrărilor de reparaţii, conform legii.


UPDATE, 11,00: Din cauza incendiului, Şcoala nr. 22 "Dimitrie Cantemir" îşi suspendă marţi, 20 ianuarie, activitatea. Astfel, cei 200 de elevi au fost trimişi acasă, iar cei din tura de după-amiază nu vor mai face ore.


Un incendiu a izbucnit marţi, 20 ianuarie, la Şcoala nr. 22 "Dimitrie Cantemir", situată lângă piaţa din Micrto 19. Elevii şi personalul din cadrul unităţii de învăţământ au fost evacuaţi, şi se află în siguranţă. În acest moment, pompierii intervin pentru stingerea focului, cu trei autospeciale.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 5636 ori Ultima modificare Marți, 20 Ianuarie 2015 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.