Doi poliţişti locali, RĂNIŢI într-un accident rutier petrecut în Galaţi
Foto: Sursa foto: GSG

Doi poliţişti locali, RĂNIŢI într-un accident rutier petrecut în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi poliţişti locali au ajuns, miercuri, 21 ianuarie, la spital, după ce maşina de serviciu în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Cei doi poliţişti, dintre care unul este şeful Secţiei 5 Poliţie Locală, se îndreptau spre Piaţa Centrală. Alături de ei, în aceeaşi maşină se mai aflau încă doi poliţişti locali, toţi patru fiind în misiune.

Incidentul s-a produs la intersecţia străzii Cezar cu strada Traian. „Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat de 66 de ani, care conducea un autoturism marca Renault, nu a oprit la indicatorul Stop şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Logan", ne-a declarat Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a şoferului de pe Logan, şeful Secţiei 5, în vârstă  de 34 de ani, şi a unei colege, de 33 de ani.

Cei doi poliţişti răniţi au fost transportaţi la spital, dar niciunul nu a rămas internat. Poliţiştii rutieri i-au întocmit bărbatului de 66 de ani dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: O gălăţeancă a ajuns la SPITAL după ce a TRAVERSAT o stradă intens circulată

Citit 2197 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Ianuarie 2015 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.