1 Iunie pentru copiii de la „Irene şi Stuart”

1 Iunie pentru copiii de la „Irene şi Stuart”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Sunt copiii noştri, ai gălăţenilor”, şi-au explicat doamnele Violeta Nanu, consilier judeţean şi Laura Codreanu, directoarea adjunctă a Direcţiei Judeţene pentru Tineret, gestul de a le oferi un 1 Iunie de neuitat celor peste 100 dintre cei mai vitregiţi copii ai Galaţiului.

Astfel, duminică dimineaţă, cei mici au fost aşteptaţi la terasă, pe faleză, cu mesele întinse şi pline de pizza – este greu de imaginat cam cât de mare le-a fost bucuria: „Cred că cel mai impresionant este nevoia de afecţiune a acestor copii”, a mărturisit, din mijlocul celor mici (dar şi mai mari…), Laura Codreanu:

„Ne bucurăm că îi vedem cu adevărat fericiţi: au stat la pizza, au ascultat muzică, au venit să ne îmbrăţişeze, s-au jucat alături, în părculeţ, iar acum stau la suc. Acestor copii le lipseşte atenţia, iar noi azi am încercat să îi facem să simtă din plin cum este să fii în centrul atenţiei”.

Micuţii nu s-au dat plecaţi cu una, cu două. Cum ar fi putut să fie altfel? Se simţeau de milioane! Aşa că după masă şi joacă, cei 100 de copii şi-au luat în primire cadourile de 1 Iunie, iar ziua era de-abia la început…

Citit 3221 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.