TRAFICANŢI DE DROGURI reţinuţi de DIICOT, în cadrul unor percheziţii la Brăila
Foto: Sursa foto: ziuaconstanta.ro

TRAFICANŢI DE DROGURI reţinuţi de DIICOT, în cadrul unor percheziţii la Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc şi de mare risc, care acţiona pe teritoriul judeţului Brăila, a fost desfiinţat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila.

Pentru a-i prinde pe membrii grupării, procurorii şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi Vrancea au efectuat 18 percheziţii domiciliare în judeţul vecin.

Anchetatorii susţin că, începând cu anul 2012, membrii grupării au procurat şi comercializat, în special în incinta unei săli de jocuri, diferite cantităţi de droguri de risc şi de mare risc, respectiv importante cantităţi de cocaină şi canabis.

Procurorii au dus la sediu 23 de persoane, iar în urma audierilor - cinci dintre ele s-au ales cu ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Cele cinci persoane urmează să fie duse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea s-a desfăşurat cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Serviciului Român de Informaţii şi al Jandarmeriei Române.


CITEŞTE ŞI: Galaţiul, CAPITALA TRAFICANŢILOR DE DROGURI/ Tot mai mulţi TINERI ajung la URGENŢE

Citit 1144 ori Ultima modificare Marți, 17 Februarie 2015 23:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.