AMENZI de peste 350.000 de lei în urma unor RAZII făcute de poliţişti la Tecuci şi în alte şapte localităţi

AMENZI de peste 350.000 de lei în urma unor RAZII făcute de poliţişti la Tecuci şi în alte şapte localităţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe echipe formate din poliţişti şi inspectori veterinari au organizat, pe 5 martie, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în oborul Tecuci, Piaţa Centrală din municipiul Tecuci şi pe raza comunelor Drăgăneşti, Movileni,Cosmeşti, Munteni, Ghidigeni, Matca şi Corod. Cu această ocazie au fost legitimate 121 persoane, au fost verificaţi 18 agenţi economici, iar, în trafic, au fost verificate 86 autovehicule.

"Poliţiştii au constatat o infracţiune pentru conducere fără permis pe drumurile publice şi au aplicat 117 alte sancţiuni contravenţionale tot pentru abateri de la regimul rutier. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la 372.830 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 600 de kilograme de arpagic, 40 de kilograme de peşte, 42 de pâini şi 1,5 metri cubi de lemn de foc, esenţă salcâm", a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

În urma controlului efectuat la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, situate în mun. Tecuci, poliţiştii au găsit 22,3 kilograme de peşte, specia scrumbie şi 15 kilograme de crap cu termenul de valabilitate expirat, conform declaraţiei de conformitate. Patronul societăţii a fost sancţionat contravenţional  cu suma de 5.000 de lei, iar peştele a fost confiscat.

Citiţi şi: Şapte TONE de materiale de construcţii au fost găsite EXPIRATE

Citit 1479 ori Ultima modificare Duminică, 08 Martie 2015 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.