SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI/ GUNOI adunat unde nu ar trebui să fie - semn al civilizaţiei sau a nesimţirii?
Foto: Foto Iasmina Stoianovici

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI/ GUNOI adunat unde nu ar trebui să fie - semn al civilizaţiei sau a nesimţirii?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una din marile probleme cu care se confruntă oraşul nostru este lipsa de respect a cetăţenilor care îşi aruncă deşeurile pe unde apucă. Oaza de verdeaţă din parcul Cloşca s-a transformat de curând într-o veritabilă insulă de gunoi. Oamenii care s-au plimbat prin parc au fost loviţi de un miros înţepător de resturi menajere. Deşi au făcut numeroase sesizări, muntele de gunoiul a rămas acolo zile întregi.

După de ce am discutat cu câţiva cetăţeni nemulţumiţi de situaţie, am luat legătura cu Silviu Bacalum, purtătorul de cuvânt al Primăriei, dar şi cu directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

„Nu ştiam absolut nimic despre această situaţie. Presupunem că mai multe persoane au hotărât să îşi „construiască” propria groapă de gunoi acolo. Promit să trimit cât mai repede un echipaj de la Ecosal să remedieze situaţia. Vă mulţumesc pentru sesizare”, a menţionat Silviu Bacalum.

În urma intervenţiei noastre, gunoiul a fost adunat, iar Primăria speră ca gălăţenii să nu mai arunce gunoiul aiurea, ci în locurile special amenajate.


CITEŞTE ŞI: Zeci de TERENURI din Galaţi - GROPI DE GUNOI ilegale (FOTO)

Citit 2616 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.