VOTEAZĂ AICI/ Patru gălăţeni talentaţi au realizat un videoclip pentru celebrul Mark Knopfler, ex Dire Straits

VOTEAZĂ AICI/ Patru gălăţeni talentaţi au realizat un videoclip pentru celebrul Mark Knopfler, ex Dire Straits
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mark Knopfler, fost membru al trupei britanice Dire Straits, a invitat regizorii din întreaga lume să realizeze un clip pentru noua sa piesă – „Wherever I Go”, inclusă pe albumul “Tracker”. Unul dintre videoclipurile propuse aparţine unor artişti gălăţeni. Echipa este formată din actorii Cristina Ghenea şi Radu Horghidan, directorul de imagine şi video editare, Florin-Ionuţ Gîlcanu, iar Lucian Talpeş a semnat regia artistică.

„Am avut doar două zile la dispoziţie pentru filmare. Mark Knopfler e un nume cu o rezonanţă atât de mare, încât nu a fost nevoie de alte argumente pentru a-i convinge pe cei implicaţi, să o facă. Mulțumim tuturor celor ce ne-au susţinut, în mod special celor de la Daily Pub din Galaţi, pentru că ne-au pus la dispoziţie spaţiul pentru filmare”, spune  Lucian Talpeş.

Mark Knopfler explică de ce a simţit nevoia să lanseze un concurs pentru videoclipul piesei sale: „Un act creator dă naştere, atât de des, altora. Este adesea intrigant să văd ce se întâmplă cu piesele mele, după ce au ieşit din studio. Aştept cu nerăbdare să văd cât mai multe interpretări diferite ale piesei <Wherever I Go>", spune compozitorul, chitaristul şi vocalistul trupei Dire Straits între anii 1977-1995. Ulterior Mark  a ales o carieră solo prolific, lansând mai mult de zece albume şi semnând numeroase coloane sonore pentru producţii de la Hollywood. În cariera sa, a colaborat cu artişti precum Bob Dylan, Eric Clapton sau Chet Atkins.

Cum puteţi vota

Gălăţenii aşteaptă acum răspunsul de la marele artist britanic pentru a afla dacă videoclipul lor va deveni cel oficial pentru piesa „Wherever I Go”. Puteţi vedea şi vota videoclipul la următoarea adresă: www.talenthouse.com/i/587/submission/152423/c76a9b5a. Modalitatea de votare este simplă: trebuie să accesaţi adresa de mai sus, să daţi click pe "Sign up", apoi click pe "Or sign up with Facebook", care este sub butonul NEXT, (pentru a vă crea un cont) apoi click pe "LOVE" în dreptul videoclipului gălăţenilor.

Citit 1708 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2015 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.