Premianţii gălăţeni ai Loteriei Române în 2008

Premianţii gălăţeni ai Loteriei Române în 2008
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul trecut, pe 13 noiembrie, amândoi gălăţenii câştigători ai premiilor de 2,5 milioane de euro - fiecare - veniseră la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica banii câştigaţi. Atunci norocul dăduse peste un şomer şi peste un pensionar.

Şomer versus…

Primul câştigător era un tânăr gălăţean, şomer. Bărbatul provenea dintr-o familie modestă, dar foarte unită, în ciuda greutăţilor. Era căsătorit şi nu avea copii. Cu banii câştigaţi spunea că doreşte, în primul rând, să-şi ajute familia.

Le declarase lucrătorilor Loteriei Române că joacă de câţiva ani la Loto 6/49 şi că nu spera că va câştiga vreodată premiul cel mare. Era şi jucător constant la Pariloto.

Biletul norocos din 10 noiembrie 2008 a fost completat cu o variantă simplă plus Noroc, valoarea biletului fiind de 6,9 lei. Suma netă câştigată a fost de 7.081.321,54 lei, aproape două milioane de euro. Numerele jucate au fost alese la întâmplare.

…pensionar

Al doilea gălăţean câştigător al marelui pot la 6 din 49 din noiembrie 2008 era pensionar, avea 54 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Biletul norocos a fost completat cu două variante simple, valoarea biletului fiind de 8,9 lei. Suma netă câştigată este de 7.081.321,54 lei.

Trei dintre numerele jucate au semnificaţie (data de naştere şi vârstă), iar celelalte trei au fost puse la întâmplare. Biletul câştigător a fost jucat în familie.

Cu banii câştigaţi, bărbatul vroia, în primul rând, să îşi ajute copiii, dar şi rudele cu posibilităţi financiare modeste. El a declarat că joacă la Loto 6 din 49 încă din anul 1996 şi că a avut întotdeauna încredere în corectitudinea jocurilor organizate de Loteria Romană, chiar dacă nu câştigase niciodată.

Citit 1240 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.