Gălăţean căzut de la etajul cinci al unui hotel

Gălăţean căzut de la etajul cinci al unui hotel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bărbatul de 47 de ani, care  a căzut de la etajul cinci al unui hotel, este gălăţean. Conform presei centrale, bărbatul, marinar de profesie, se afla într-o cameră de hotel cu amanta sa şi a ieşit pe balconul camerei, pentru a nu fi prins de soţie. Acesta a alunecat şi a căzut în gol, pierzându-şi viaţa. Trupul neînsufleţit al gălăţeanului va fi adus la Galaţi pentru a fi înmormântat creştineşte.

Incidentul a fost aflat şi de vecinii bărbatului, dar şi de alte cunoştinţe. Toţi au fost şocaţi şi cred că întreaga poveste este foarte stranie, unii dintre ei vorbind chiar despre o posibilă înscenare. Şi asta deoarece îl cunoşteau ca un bărbat de casă şi liniştit. Nimeni nu ştia că ar avea probleme cu soţia sa, cu care de altfel, urma să se întâlnească în capitală. Ba mai mult, se pare că bărbatul era mai mult plecat în voiaj şi venea foarte rar acasă.

Cei care vor stabili însă cu exactitate ce s-a întâmplat în hotelul bucureştean sunt poliţiştii, care au demarat o anchetă şi au audiat-o şi pe femeia cu care gălăţeanul se presupune că s-ar întâlnit.

Citit 3015 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2015 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.