Ce trotuare şi străzi se mai repară în Galaţi. IATĂ unde se ASFALTEAZĂ săptămâna aceasta

Ce trotuare şi străzi se mai repară în Galaţi. IATĂ unde se ASFALTEAZĂ săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Săptămâna aceasta, departamentul de construcţii din cadrul Ecosal are în vizor reparaţii la carosabilul de pe strada Ştefan cel Mare, între Cimitirul Evreiesc şi Lacul Vânatori, continuarea frezărilor şi plombărilor în cartierul Aurel Vlaicu, în zona cuprinsă între străzile Basarabiei - Siderurgiştilor - Gheorghe Doja şi General Dragalina, dar şi a plombărilor de pe strada Siderurgiştilor, în dreptul blocului C2.

Continuă, de asemenea, reparaţiile la trotuarele de pe strada Lăcătuşilor, zona blocurilor R1, R2, R3, R4, dar şi blocurilor E1 şi E4, plus parcare. Totodată, săptămâna aceasta, echipele au programate lucrări de reparaţii la trotuarele de pe străzile Zidarilor (zona blocului N4), Brăilei (zona blocului BR5) şi în Micro 21 (zona blocului D9B). Tot în Micro 21, vor fi reparaţii în zona blocului R6, după ce terenul s-a tasat în dreptul unui cămin de canalizare, dar şi la carosabilul din dreptul bloculurilor D9B şi D10.

În programul de lucrări, mai sunt vizate, săptămâna aceasta, reparaţii la accidentele de teren din strada Siderurgiştilor, zona blocului IC9 - Şcoala 42, a blocului C2, la aleile locurilor de joacă, dar şi la aleea dintre blocurile A3 şi A4 (zona LMK). În a doua jumătate a săptămânii va fi balastată aleea din zona Lunca Siretului (unde întoarce autobuzul).

Citit 1665 ori Ultima modificare Luni, 10 August 2015 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.