BLACK FRIDAY, săptămâna viitoare. Ce este NOU în această campanie

BLACK FRIDAY, săptămâna viitoare. Ce este NOU în această campanie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Grupul eMag şi Flanco anunţă că, în acest an, Black Friday va avea loc din dimineaţa zilei de 20 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât în Statele Unite. Potrivit Mediafax, anul trecut, de Black Friday, grupul care a adus Vinerea Neagră a reducerilor în România a raportat încasări de 263 milioane de lei. În paralel, eMag informează că Black Friday înseamnă realizarea a nu mai puţin de 10 la sută din targetul anual de vânzări.

În România, Black Friday a ajuns la cincea ediţie. La început au agreat-o doar importatorii, adică grupul eMag şi Flanco. Ulterior, zeci de retaileri au început să participe. Acum, se vând la reducere nu doar electronice şi electrocasnice, ci şi cărţi, haine şi încălţăminte.

Grupul nu va anunţa ora de la care se vor aplica reducerile, pentru a evita problemele de infrastructură din anii trecuţi, când 150.000 de oameni au accesat portalul în acelaşi timp.

În Statele Unite, Black Friday este în a patra vineri din luna noiembrie. Este şi prima vineri de după Ziua Recunoştinţei şi este considerată ziua de debut a sezonului de cumpărături de Crăciun.

Citit 2323 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.