VITEZA şi lipsa centurii, taxate. AMENZI de peste 80.000 de lei pentru ŞOFERII gălăţeni

VITEZA şi lipsa centurii, taxate. AMENZI de peste 80.000 de lei pentru ŞOFERII gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peste 400 de abateri de la regulamentul rutier au fost constatate în traficul din judeţul Galaţi în ultima săptămână, majoritatea fiind reţinute în sarcina şoferilor care au călcat prea adânc pedala de acceleraţie.

Nu mai puţin de 112 conducători auto au pierdut lupta cu radarele, aparatele de măsurat viteza arătând că aceştia circulau peste limita admisă de lege. 52 de şoferi sau pasageri prinşi în trafic fără centura de siguranţă au avut aceeaşi soartă, fiind amendaţi la fel ca şi 38 de pietoni care şi-au riscat siguranţa, traversând prin locuri nepermise.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de poliţiştii rutieri în intervalul 23 - 29 septembrie se ridică la 80.893 de lei. Pedepselor pecuniare li s-au adăugat, în 49 de cazuri, reţinerea permisului de conducere şi în şase alte situaţii, ridicarea certificatelor de înmatriculare.

Beţivii, în topul infractorilor

Clasamentul şoferilor care au încălcat grav legislaţia rutieră este dominat de cei care nu au rezistat în faşa paharului că băutură, Patru conducători auto s-au ales cu doare penale pentru acest motiv, alţi fi fiind cercetaţi pentru că au şofat fără permis. Doi şoferi riscă puşcăria pentru că au părăsit locul accidentului şi respectiv pentru că au circulat cu o maşină neînmatriculată.

Citit 1454 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2015 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.