TRAGEDIE pe un drum din judeţul Galaţi. Un bărbat a MURIT, fiind lovit de o CĂRUŢĂ nesupravegheată

TRAGEDIE pe un drum din judeţul Galaţi. Un bărbat a MURIT, fiind lovit de o CĂRUŢĂ nesupravegheată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un accident pe cât de grav pe atât de bizar a avut loc marţi seara, 1 decembrie, pe un drum comunal din satul Lieşti, comuna Priponeşti. Un bărbat a fost ucis şi un altul a fost extrem de grav rănit după ce căruţa în care se aflau a fost acroşată de un alt atelaj. Totul s-ar fi întâmplat din cauză că cea de-a doua căruţă fusese lăsată nesupravegheată pe uliţă iar calul nu fusese priponit.

"Din primele cercetări a reieşit că o căruţă condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost acroşată de un alt atelaj lăsat nesupravegheat. În urma impactului, conducătorul primului atelaj a decedat, iar un alt bărbat, de 41 de ani, aflat în aceeaşi căruţă, a fost rănit", a precizat Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi. Bărbatul rănit în ciocnirea dintre cele două căruţe a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă. Medicii de la Ambulanţă au apreciat că multiplele traumatisme erau foarte grave şi l-au transportat ulterior la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii l-au identificat pe cel care ar fi trebuit să aibă grijă de căruţa care a provocat impactul. Acesta este un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citit 2462 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2015 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.