Frizer BĂTUT de un client grăbit. Nervi sau răzbunare?

Frizer BĂTUT de un client grăbit. Nervi sau răzbunare?
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Băgat în spital de un client grăbit. I s-a întâmplat unui bărbat în vârstă de 39 de ani, care lucrează ca frizer, într-un spaţiu închiriat pe strada Radu Negru. Totul a început după ce frizerul, Cristian Hăulică, a refuzat să îl tundă peste rând pe un bărbat care locuieşte în zonă. Nemulţumit, bărbatul a început să facă scandal, motiv pentru care a fost dat afară din frizerie. La scurt timp, însă, a revenit şi l-a luat la bătaie pe frizer. "Au intrat peste mine şi m-au lovit cu pumnii. Se pare că vor să se răzbune pe mine că nu vreau să le dau spaţiul să îşi deschidă ei nu ştiu ce afacere", ne-a explicat Cristian Hăulică.

Întâmplarea a speriat-o şi pe proprietara frizeriei, care acum se teme pentru viaţa ei. "Eu sunt singură şi îmi este frică să nu vină peste mine. Băiatul acesta munceşte să îşi câştige o pâine. Nu înţeleg ce au cu el", ne-a spus femeia.

Cristian Hăulică a fost transportat la spital de o ambulanţă şi a necesitat opt zile de internare, având multiple traumatisme faciale. Medicii legişti care l-au examinat au stabilit că frizerul are nevoie de alte 55 de zile de îngrijiri medicale. Acestea au fost motivele pentru care Cristian a depus şi o plângere la poliţie. Dar, după ce bătăuşii i-au promis că îi vor plăti costurile de spitalizare şi operaţiile pe care trebuie să le facă, Cristian şi-a retras plângerea. Acum, însă, bărbatul este decis să meargă din nou la poliţie, pentru că nu a primit nici un leu din banii promişi.

Citit 4020 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.