FURTUNA de luni a RUPT un copac, în Micro 16

FURTUNA de luni a RUPT un copac, în Micro 16
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un incident care putea să aibă urmări mult mai grave a avut loc, luni noaptea, în cartierul Micro 16. Mai exact, pe strada Brânduşei, unul dintre plopii din apropierea blocului E5 s-a rupt de la mijloc, din cauza vântului puternic şi s-a prăbuşit, cu zgomot puternic, în grădina imobilului.

"Noroc că bătea vântul din direcţia care trebuia, că altfel se prăbuşea, Doamne fereşte, peste maşini. Era o oră târzie, deci nu erau oameni pe stradă, dar erau multe maşini parcate şi se puteau înregistra pagube materiale. Ăsta nu e singurul plop de acest gen din zonă, iar noi, locatarii, am făcut mai multe sesizări la Primărie. Trebuie să moară cineva ca să se ia măsuri?", ne-a spus Vasile Platon, locatar al blocului respectiv.

Societatea Gospodărire Urbană a anunţat, la scurt timp, că va lua măsuri pentru ridicarea copacului prăbuşit. "Vom deplasa în zonă o echipă, pentru strângerea trunchiului căzut. Pentru restul plopilor care trebuie fasonaţi în acea zonă, aşteptăm aprobarea din partea Primăriei Galaţi", ne-a explicat Daniela Stroia, purtător de cuvânt la Gospodărire Urbană.

Citit 2502 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2016 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.