Trafic aglomerat | NOILE SEMAFOARE le dau bătăi de cap gălăţenilor

Trafic aglomerat | NOILE SEMAFOARE le dau bătăi de cap gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Sistemele de semnalizare din oraş nu funcţionează normal, iar oamenii sunt indignaţi că întârzie la serviciu şi aşteaptă minute în şir la culoarea roşie a semaforului. În unele locuri, nu este semafor să regleze fluxul de maşini, iar în altele nu sunt oameni şi semafoarele stau degeaba.

Trecerea de la Faleza Elice este foarte aglomerată după prânz, maşinile merg cu viteză şi nu este niciun semafor. "Când vin muncitorii de la „Damen”, se roagă la şoferi să poată trece strada” se plânge gălăţeanca Cristina Dumitru.

Cum tocmai au început şi studenţii cursurile, oraşul s-a aglomerat şi mai mult,iar semafoarele noi nu prea ajută. Vasile Spânu este student la Universitatea „Dunărea de Jos” şi este foarte dezamăgit de modernizările făcute de Primărie: „Înainte treceam când voiam, acum trebuie să aştept până la două minute la semafor”. Dezamăgit de semafoarele inteligente este şi Ciprian Rumpel  - şofer pe autobuz de un an. Pe el nu îl deranjează schimbările din oraş, dar, dacă se face ceva, să fie calitativ: „Pe strada Brăilei funcţionează toate, dar nu sunt sincronizate şi încurcă la trafic. În medie stau la un semafor 30 de secunde, dar poate fi şi mai mult. Semaforul din faţa Hotelului „Galaţi” nu funcţionează de câteva zile, dar nimeni nu face nimic".

Citit 8668 ori Ultima modificare Vineri, 07 Octombrie 2016 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.