LOCURI DE MUNCĂ | Noi angajări în administraţie. Mai multe posturi disponibile, la doi paşi de Galaţi
Foto: Sursa foto: Internet

LOCURI DE MUNCĂ | Noi angajări în administraţie. Mai multe posturi disponibile, la doi paşi de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puţin de şase posturi în administraţia publică locală sunt scoase la concurs, la o aruncătură de băţ de Galaţi, astfel că cei care îşi doresc să lucreze în sectorul bugetar pot participa la examenele organizate de Primăria din Smârdan pentru ocuparea mai multor funcţii.

Potrivit platformei posturi.gov.ro, care centralizează toate anunţurile de angajare din instituţiile publice din ţară, Primăria din Smârdan caută un inspector asistent pentru Compartimentul asistenţă socială şi autoritate tutelară (proba scrisă este programată pentru 14 noiembrie, la ora 13,00, iar interviul pentru 16 noiembrie, la ora 14,00), un inspector superior pentru pentru Compartimentul registru agricol şi activitate funciară (15 noiembrie, ora 10,00 – proba scrisă, 17 noiembrie, ora 10,00 – interviul), dar şi un inspector principal pentru Compartimentul achiziţii publice şi proiecte europene. Pentru ocuparea acestui post, proba scrisă se va desfăşura pe data de 8 noiembrie, la ora 10,00, iar interviul va fi susţinut pe 10 noiembrie, la aceeaşi oră. Autoritatea locală din Smârdan intenţionează să angajeze şi doi inspectori (un superior şi un asistent) în cadrul Compartimentului financiar – contabil, impozite şi taxe, pentru care candidaţii vor susţine proba scrisă pe data de 14 noiembrie, la ora 10,00, data şi ora interviului urmând să fie comunicate ulterior. Nu în ultimul rând, Primăria din Smârdan a anunţat că are nevoie şi de un consilier juridic principal pentru Compartimentul juridic (pe 7 noiembrie va avea loc proba scrisă, iar pe 9 noiembrie – interviul).

Anunţurile de angajare au fost publicate pe data de 6 octombrie. Conform precizărilor, dosarele de înscriere trebuie să fie depuse în termen de 20 de zile de la publicarea anunţului. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei din Smârdan, la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon/fax 0236/830.020 şi 0236/830.026.

Citit 9979 ori Ultima modificare Duminică, 09 Octombrie 2016 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.