S-a împrumutat cu noroc de la Amanet Romero

S-a împrumutat cu noroc de la Amanet Romero
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gheorghiu Cătălin, gălățeanul în vârstă de 38 ani a avut nevoie de un împrumut rapid pentru care a mers la Amanet Romero. Știa că doar aici se poate împrumuta avantajos și că are șanse destul de mari să câștige cel puțin unul din premii. „Tare emoționat am fost să aflu că tocmai premiul cel mare l-am câștigat. Va fi de un real ajutor.” - Gheorghiu Cătălin

 

 Gheorghiu Cătălin, câștigător al tombolei Avantaj Plus

 

În urma extragerii tombolei Avantaj Plus de pe 3 Octombrie 2016, care a avut loc la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Gheorghiu Cătălin a fost extras câștigător, reușind astfel să plece acasă cu o mașină Dacia Logan Acces în valoare de 7.000 euro.

 

Fii isteț! Alege împrumutul Avantaj Plus și vei fi următorul câștigător!

 

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract Avantaj Plus se oferă un bilet de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți se câștigă o mașină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieți automat și în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

 

Dacă însă aveți deja mașină puteți alege contractul Gold, cu care câștigați unul din cele 10 lingouri de aur, 24 carate, fiecare cântărind 5 grame. Valoarea unui lingou este de 200 euro, iar extragerile se efectuează lunar.

 

Tombola Avantaj Plus de pe 3 Octombrie 2016

 

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc la în luna ianuarie 2017. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook AmanetGalațiRomero (https://www.facebook.com/AmanetGalatiRomero/?fref=ts).

 

De ce să alegi un împrumut de la Amanet Galați Romero?

 

De fiecare dată când viața se întâmplă și aveți nevoie de bani, Amanet Romero vă oferă soluția. Puteți împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul și o garanție în aur pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriți să prelungiți perioada contractuală este de ajuns să faceți o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru Amanet Romero. De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.

 

În plus, veți beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

 

Alte servicii oferite de firma Romero sunt: schimb valutar și transfer bani oriunde în țară sau străinătate.

 

(P)

Citit 9249 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 13:50