Lacul din Parcul ”Viva”, un dezastru

Lacul din Parcul ”Viva”, un dezastru
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Parcurile ar trebui să fie locuri în care să te relaxezi şi să te plimbi liniştit, dar şi puncte de atracţie pentru cei care ne vizitează oraşul. La noi, în Galaţi, însă, ele au devenit spaţii tot mai murdare, pline de câini sau gunoaie.

Mai mulţi gălăţeni ne-au trimis sesizări legate de Parcul "Viva" şi de lacul care stă tot mai prost la capitolul "curăţenie" şi "întreţinere". "Pe lângă faptul că miroase foarte urât şi este murdar, mai trebuie să privim şi furtunurile bandajate şi legate în dorul lelii, doar pentru a sta la suprafaţă. Chiar nu putem beneficia de un parc în oraşul acesta?", ne-au transmis cititorii.

În urma sesizării, am solicitat un răspuns din partea autorităţilor. "Nemulţumirile sunt cât se poate de reale. Oamenii au dreptate. Săptămâna trecută am trimis o adresă către Primăria Galaţi, în care am solicitat repararea aeratorului. Acum căutăm o firmă specializată, care să se ocupe de curăţarea lacului. Din câte am aflat, acesta nu a fost igienizat de trei ani. Promitem să remediem situaţia în cel mai scurt timp", ne-a declarat Bogdan Ardean, director la Gospodărire Urbană.

Citit 5675 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2017 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.