Unul dintre CAMPIONII din 2011 s-a întors la OŢELUL

Unul dintre CAMPIONII din 2011 s-a întors la OŢELUL
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Surpriză de proporţii la antrenamentul echipei Oţelul de marţi după-amiază, printre jucătorii care s-au pregătit pe un teren sintetic acoperit s-a aflat şi John Ibeh, mijlocaşul nigerian care a fost campion cu echipa gălăţeană în 2011 şi a jucat sub tricoul roş-alb-albastru în Liga Campionilor.

Ibeh este acum liber de contract şi, în aşteptarea unui nou angajament, deocamdată a solicitat antrenorului Daniel Florea permisiunea de a se pregăti împreună cu ceilalţi jucători ai echipei gălăţene. Totuşi, surse din cadrul clubului susţin că este posibil ca nigerianul chiar să semneze cu Oţelul, dacă săptămâna viitoare se vor produce anunţatele schimbările pozitive ale situaţiei administrative şi financiare.

În condiţiile în care deocamdată nu are nicio ofertă, fostul campion al României a spus, după antrenamentul de ieri, că nu exclude varianta ca până în vară să joace pentru Oţelul. “Să vedem ce va fi, acum nu ştiu exact ce voi face. Sunt liber de contract şi nu am vorbit cu nimeni de la vreun alt club până acum”, ne-a spus Ibeh.

Antrenorul Daniel Florea şi-a exprimat speranţa că îl va putea avea pe Ibeh în echipă în a doua parte a campionatului, chiar şi dacă nu vor fi condiţii pentru a-i face o ofertă foarte avantajoasă financiar, mizând şi pe nevoia nigerianului de a juca pentru a reveni în atenţia cluburilor din prima ligă. “Sper să rămână, nu ai cum să nu vrei un aşa jucător. Pentru el, ca să reintre în circuit, ar fi ideal să prindă un ciclu complet, pregătire bună şi apoi să înceapă să joace, pentru că, dacă nu te vede nimeni jucând, este mai greu să prinzi un contract bun”, a spus Daniel Florea.

John Yke Ibeh (29 de ani), a mai jucat la Oţelul din 2009 până în 2012, când i-a expirat contractul. Venise de la UTA Arad, după ce în prealabil mai jucase la FC Amsterdam, Hapoel Tel Aviv şi DWS Amsterdam. A făcut parte din echipa Oţelului care a câştigat campionatul în 2011, a jucat excellent şi în meciul din acelaşi an în care s-a câştigat Supercupa, având totodată şi două partide jucate ca titular în Liga Campionilor. În total, a adunat 56 de meciuri în tricoul roşu-alb-albastru, cu şase goluri marcate.

De la Oţelul a plecat la Pandurii Tg. Jiu, iar în sezonul 2013-2014 a jucat în Grecia, la Aris Salonic. În vara anului 2014 a revenit în România, semnând cu ASA Tg. Mureş, dar nu a fost folosit de echipa ardeleană.

Lotul echipei gălăţene se află în cantonament, la Baza Sportivă “Zoltan David”, inclusiv Raphael Stănescu, mijlocaşul care a vrut să plece în liga a treia, la o echipă din Turnu Măgurele.

Citit 3724 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.