S-au desemnat finalistele Cupei Italiei

S-au desemnat finalistele Cupei Italiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Napoli s-a calificat sâmbătă în finala Cupei Italiei, remizând, 1-1, cu Inter Milano, pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor, în al doilea meci de fotbal jucat în Peninsulă după o pauză de trei luni impusă de pandemia de coronavirus.

Inter a deschis scorul chiar în minutul 2, prin danezul Christian Eriksen, direct din corner. Eriksen a devenit primul fotbalist care înscrie în Italia după ce competiţiile au fost întrerupte din cauza pandemiei. Belgianul Dries Mertens (foto) a egalat în minutul 41, devenind cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 122 de goluri.

În prima manşă, desfăşurată în februarie, la Milano, Napoli se impusese cu 1-0. Portarul columbian David Ospina, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Napoli în meciul de sâmbătă, va rata finala, fiind suspendat după ce a primit un cartonaş galben.

Cealaltă finalistă este Juventus Torino, care s-a calificat vineri seara, după ce a terminat la egalitate, 0-0, cu AC Milan, pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor, acesta fiind primul meci de fotbal jucat în Peninsulă după pauza impusă de pandemia de coronavirus. În prima manşă, desfăşurată în februarie, la Milano, scorul a fost egal, 1-1, astfel că Juve a obţinut calificarea în ultimul act graţie golului marcat în deplasare. Finala este programată pe 17 iunie.

Citit 2624 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2020 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.