UPDATE Scandal cu răniți și mașini distruse din cauza unei fete: Bătăușii, lăsați liberi

UPDATE Scandal cu răniți și mașini distruse din cauza unei fete: Bătăușii, lăsați liberi
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

UPDATE 13 iunie 2022: Cei doi tineri, de 33 și respectiv 34 de ani, reținuți sâmbătă noapte după ce au fost identificați ca participanți la o încăierare în stația de autobuz de la Universitate, au fost lăsați liberi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în fața căruia au fost duși sub acuzațiile de loviri și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, au apreciat că cei doi nu trebuie să ajungă în arest și i-a plasat sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.


A fost panică în plin centrul orașului sâmbătă seară după ce mai mulți tineri s-au încăierat într-o stație de autobuz din zona ”zero” a Galațiului. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie și au scos armele albe în stația de la Universitate din cauza a ceea ce polițiștii chemați de urgență pe 112 aveau să catalogheze drept ”conflict spontan, iscat de la o fată”. Nici mașinile cu care aceștia au ajuns în zona respectivă și din care coborâseră pentru a-și regla conturile nu au scăpat, autoturismele fiind lovite și avariate în încăierare. Forțele de ordine au reușit să îi identifice la fața locului pe principalii protagoniști, trei tineri cu vârste de 21, 33 și respectiv 34 de ani. Toți prezentau leziuni provocate de oboiectele cu care s-au atacat reciproc. 

”Persoanele implicate s-au agresat reciproc, unele dintre acestea suferind diferite leziuni înțepat-tăiate la nivelul membrelor superioare, fiind necesar transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 21 ani a rămas internat. De asemenea, în timpul altercației au fost produse diferite distrugeri la cele două autoturisme folosite de persoanele implicate”, au explicat rerezentanții IPJ Galați în cursul zilei de duminică, 12 iunie. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi tineri de 33 și 34 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați. Ei urmau a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea luării unei măsuri preventive.  

Citit 10726 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.