UPDATE: Percheziții după o bătaie cu bâte într-un bar. Patru indivizi au fost arestați

UPDATE: Percheziții după o bătaie cu bâte într-un bar. Patru indivizi au fost arestați
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

UPDATE 20 noiembrie 2023 - Trubunalul Galați a decis ca patru suspecți de comiterea infractiunilor de tentativă de omor și  tulburarea ordinii şi liniştii publice să-și petreacp următoarele 30 de zile în arestul poliției. 


Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați, plecând de la o sesizare proprie și sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au efectuat, vineri, 17 noiembrie, 11 percheziții domiciliare la mai multe locuințe din Galați.

Se pare că, pe 9 noiembrie, mai multe persoane ar fi fost implicate într-o o agresiune fizică asupra a doi bărbați pe terasa unui bar aflat la periferia orașului Galați, iar perchezițiile de astăzi au fost menite să descopere probe care să facă lumină în acest caz. Cu această ocazie, oamenii legii au pus în executare nouă mandate de aducere față de persoanele depistate. Indivizii au fost conduși la sediul IPJ Galați, în vederea continuării cercetărilor și audierii. „Din cercetări, s-a stabilit faptul că un bărbat, din municipiul Galați, aflat în conflict cu un alt bărbat, ar fi venit însoțit de cunoscuți de-ai săi pentru a-l agresa pe cel cu care avea o dispută. Agresiunea fizică nu a fost sesizată în niciun fel la poliție sau la altă instituție competentă și nu a fost apelat SNUAU 112”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, agent șef principal Ciprian Stoica.

Potrivit biroului de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, în cauza penală menționată se fac cercetări cu privire la infracţiunile de tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Altercația a avut loc, într-adevăr, pe 9 noiembrie, puțin după ora 20,00, în incinta localului „La Mitică” din municipiul Galaţi. Potrivit procurorilor, patru bărbați, care erau mascați și înarmați cu bâte şi o rangă, au luat la bătaie victimele, pe M.C.R şi R.C., rănindu-i grav și îngrozindu-i pe toți cei prezenți în local cu acţiunile lor violente.

Așa cum menționam la începutul articolului, în dimineaţa zilei de 17 noiembrie 2023 au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi, în vederea strângerii de probe necesare pentru identificarea autorilor, pentru stabilirea adevărului în cauză şi tragerea la răspundere penală a celor vinovaţi. Procurorii precizează că începerea urmăririi penale a procesului penal este o etapă reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţile realizate în acest cadru neputând să înfrângă, în nicio situaţie, principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citit 10219 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 16:10

2 comentarii

  • postat de Laur
    Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 08:06
    5.13.128.***
    Ar trebui o lege celor ce poarta cagule pe fata , un 2-3 ani suplimentari de inchisoare sau pentru purtarea acestor masti care isi ascund fata pentru a ni fii descoperiti.
    0
    19
  • postat de Gigel
    Vineri, 17 Noiembrie 2023 17:03
    5.13.193.***
    Acesti oameni nu vor fi niciodata reabilitati. Nu exista solutii pentru astfel de specimene.Momentan.
    0
    46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.