Gălăţeancă judecată pentru tentativă de omor după ce şi-a ÎNJUNGHIAT prietenul de pahar

Gălăţeancă judecată pentru tentativă de omor după ce şi-a ÎNJUNGHIAT prietenul de pahar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au trimis-o în judecată pe Lia Nagâţ, sub acuzaţia de tentativă de omor. Femeia, din localitatea Cosmeşti, a fost arestată preventiv la începutul acestui an, după ce, chiar în prima zi din 2015, şi-a înjunghiat un consătean.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut faptul că Lia şi fiica ei minoră s-au mutat în localitatea Cosmeşti în anul 2013, când aceasta a început o relaţie cu un bărbat din localitate. Încă de la început, femeia i-a atras atenţia concubinului ei că nu este de acord cu prietenia care îl leagă de un consătean cu care se întâlnea frecvent pentru a consuma băuturi alcoolice.

Pe 1 ianuarie, Lia şi concubinul ei au mers în vizită la nişte vecini, unde s-au întâlnit şi cu partea vătămată. Cei doi bărbaţi au convenit să-şi continue petrecerea acasă la Lia, unde cei trei s-au apucat de băut. După ce au băut bine, Lia s-a apucat de gătit şi, deranjată de concubinul ei şi de prietenul acestuia, le-a solicitat să părăsească bucătăria. Concubinul ei, cunoscând faptul că femeia este violentă, a plecat imediat din cameră. Nu acelaşi lucru a făcut celălalt bărbat, care, având intenţia de a se apropia de femeie pentru a-i cere explicaţii, a căzut pe podea. Acela a fost momentul în care Lia s-a enervat foarte tare şi, sub pretextul că îl ajută pe bărbat să se ridice, l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie.

Deşi era rănit şi băut bine, bărbatul a găsit puterea de a ieşi din cameră pentru a cere ajutor. Un vecin l-a observat şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, care l-a transportat pe rănit la spital, iar medicii au reuşit să-l salveze.

Raportul medico-legal a arătat că rana i-a pus bărbatului viaţa în pericol, motiv pentru care Lia Nagâţ a fost acuzată de tentativă de omor. Procurorii au reţinut-o pe femeie şi au solicitat judecătorilor arestarea sa preventivă. Atât judecătorii Tribunalului, cât şi cei de la Curtea de Apel Galaţi au considerat-o pe Lia un pericol public şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele ei. Femeia, care şi-a şi recunoscut faptele, îşi aşteptă acum pedeapsa.


CITEŞTE ŞI: Anchetaţi şi condamnaţi/ 36 de ani de detenţie pentru CRIMA de la Balinteşti

 

Citit 1339 ori Ultima modificare Marți, 17 Februarie 2015 12:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.