Iată cum ai succes la cazinourile online

Iată cum ai succes la cazinourile online
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Timpurile în care erai obligat să te deplasezi distanţe lungi până la cel mai apropiat cazino au trecut de mult. Astăzi tehnologia şi-a spus cuvântul şi apariţia cazinourilor online a eliminat acest inconvenient major pentru pasionaţii de jocuri de noroc.

Partea grea este acum să alegi din mulţimea de cazinouri online pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine. Dar odată trecut acest hop te poţi bucura de o ofertă impresionantă de sloturi, jocuri de masă clasice şi în regim live dar şi de o mulţime de sisteme loteristice sau pariuri sportive. Dar dacă vrei cu adevărat să ai succes la cazinourile online parcurge următoarele rânduri şi aplică sfaturile pe care acestea le cuprind.

Testează jocurile în mod gratuit

Indiferent dacă eşti un jucător novice sau unul cu experienţă în jocurile de noroc, platformele online îţi oferă şansa de a le testa jocurile în varianta de joc gratuită. Şi trebuie să recunoşti că ideea este una perfectă, mai ales dacă alegi să joci la păcănele.

În toate cazinourile online sloturile sunt cele mai populare jocuri de noroc şi prin urmare ocupă şi cea mai mare parte din oferta acestora. Şi imaginează-ţi pentru o clipă că vrei să joci unul din mile de titluri prezente în ofertă.

Cum rotirile se iniţiază pe bani ai nevoie de un buget mare de joc pe care să fi dispus să îl sacrifici pentru a cunoaşte modul în care slotul ales funcţionează. Din fericire opţiunea de păcănele gratis este oferită de toate cazinourile online aşa că trebuie să apelezi întotdeauna la ea.

Şi de ce să nu o faci, mai ales că nu te costă nimic! Şi să nu crezi că în această variantă de joc slotul are alte caracteristici. Nu, singura diferenţă este că în cazul în care vei obţine câştiguri acestea vor fi doar virtuale, nu reale ca la un slot jucat pe bani adevăraţi.

De ce să apelezi la această opţiune de joc în sistem gratuit? Pentru că îţi oferă şansa de a cunoaşte jocul în profunzime şi ulterior îţi dă şi oportunitatea să faci trecerea la jocul pe o miză reală cu un bagaj consistent de cunoştinţe şi experienţă de joc.

Verifică RTP-ul şi marginea de casă a jocurilor

Toate jocurile ofertate de cazinourile online sunt definite de aceste 2 caracteristici. RTP-ul este acronimul care înseamnă rata de ramburs către jucător şi desemnează care este procentul din banii jucaţi care se întorc într-un anumit interval de timp în conturile jucătorilor.

Ideea este să îţi alegi un slot cu un RTP cât mai mare astfel încât să poţi să fi cât mai profitabil. Cazinoul este şi el profitabil, pentru că diferenţa de 2 procente se constituie în banii care îi intră garantat în conturi.

Marginea de casă defineşte jocurile de masă şi reprezintă profitul pe care un cazino îl încasează la fiecare pariu. Joci la blackjack şi pui un pariu, marginea de casă a acestui joc este declarată de cazino la procentul de 1% prin urmare acest procent este profit pentru platformă.

Ţi se pare puţin, nu-i aşa? Dar gândeşte-te că se pun zilnic mii de pariuri, aşa că sumele încasate de un cazino online la sfârşitul unei zile ajung deseori la cote astronomice. Pentru tine acest lucru nu contează, tu trebuie să alegi jocul cu cea mai mică margine de casă astfel încât să îţi maximizezi şansele de profit.

Revendicarea promoţiilor oferite de cazino

Pe lângă oferta impresionantă a unui cazino online trebuie să recunoşti că şi partea de promoţii este una extrem de atractivă. În fiecare zi platforma unde eşti client oferă diverse bonusuri şi promoţii tocmai pentru ca orice jucător să se simtă important şi să ştie că activitatea sa nu trece neobservată.

Dar parcă adesea alegem să ignorăm aceste promoţii, dedicându-ne cu predilecţie jocului preferat. Şi nu procedăm deloc bine, în fond un bonus nu este decât un cadou pe care din păcate alegem să îl trecem uşor cu vederea.

Schimbă-ţi deci aceasta optică şi răsfoieşte zilnic promoţiile pe care cazinoul tău online le afişează. Vei găsi bonusuri de bun venit, în rotiri gratuite sau cele de tip cash-back. Nu contează numele lor, sunt cadouri, aşa că măcar citeşte termenii şi condiţiile de revendicare şi rulare.

Dacă nu îţi plac, nu le revendica, dacă îţi surâd, atunci nu poţi decât să le revendici cât mai rapid cu putinţă. Şi acordă importanţă şi schemei VIP în care tocmai ai intrat! Activitatea ta intensă pe platformă este apreciată în puncte valorice şi cu cât aduni mai multe cu atât surprizele o să fie mai mari.

Primeşti bonusuri personalizate, cadouri reale şi nu în ultimul rând bani adevăraţi pe care îi poţi retrage când vrei din cont. Nu spune nu bonusurilor, dar verifică-le lista cu pretenţii şi revendică-le cât mai des cu putinţă.

Concluzie

Toată lumea îşi încearcă din când în când norocul cu un joc de cazino online. Este o activitate care te scapă de stres şi care îţi poate aduce şi resurse financiare suplimentare dacă eşti norocos. Ca să ai succes la cazinourile online învaţă jocurile în sistem demo, verifică datele de RTP şi margine de casă şi revendică cât de multe bonusuri poţi. Nu uita însă că ai în faţă jocuri de noroc aşa că joacă responsabil şi bucură-te de timpul petrecut în compania acestora!

(P)

Citit 869 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iulie 2023 13:19