Încă un premiu pentru Maria Cristina Crăciun

Încă un premiu pentru Maria Cristina Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se pregăteşte pentru „Slavinsky Bazaar” *  Acest festival-concurs se va desfăşura între 10-16 iunie 2009, la Minsk * Gălăţeanca este singura reprezentantă a României în Belarus * 

Maria Cristina Crăciun ne surprinde pe zi ce trece. Cu puţin timp în urmă vă spuneam că participă la Aleşd, judeţul Bihor (lângă Oradea), la Festivalul concurs „Suflet de stea”. La această participare internaţională, Maria noastră a luat „Premiul III”, la secţiunea  interpretare, categoria de vârstă 9-12 ani.

Facem precizarea că site-ul acestui concurs internaţional  certifică faptul că trofeul şi toate locurile I - la toate secţiunile - au fost obţinute de bihoreni! Adică de organizatori.

În ceea ce ne priveşte, avem încredere în Maria Cristina Crăciun, care, în prezent, se pregăteşte intens cu profesoara Aurelia Vaida (de la Focşani) pentru Festivalul concurs  „Slavinsky Baazar” din Minsk - Belarus, ce se va desfăşura între 10-16 iulie 2009.

Pentru un copil de doar nouă ani, palmaresul Mariei Cristina Crăciun este unul frumuşel. Maria este elevă în clasa a II-a, pian, Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi şi, numai în 2008, a dobândit - prin harul şi munca ei, dar şi a celor care o pregătesc -  premiul II la „Mamaia Copiilor”, locul I la „Star Muzic” (Oneşti- Bacău); locul I, la „Delfinul de aur” - Năvodari şi tot locul I la „Glasul speranţelor” de la Techirghiol

Avem toată consideraţia pentru copii de talia Mariei, un copil  într-un fel fără copilărie, dar care face pentru Galaţi, adeseori, mult mai mult decât un om mare. O dată că îi încântă pe semeni cu minunata-i voce, şi încă o dată, pentru că face auzit numele oraşului nostru, la cele de bine. 

Până va ajunge în Belarus însă, Maria Cristina Crăciun va reprezenta România, la Sofia - în Bulgaria - tot la un concurs internaţional de muzică uşoară. 

Îi  dorim succes! Şi să nu uiţi, Maria! Cel care cântă aduce speranţă în inimile oamenilor de pretutindeni.

Citit 964 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.