VEDETE: Antonia - TOPLESS alături de Alex Velea

VEDETE: Antonia - TOPLESS alături de Alex Velea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Antonia şi-a încântat fanii postând o fotografie în care apare topless, bustul său fiind acoperit doar de braţele iubitului ei, Alex Velea. Fotografia a făcut mare vâlvă pe reţelele de socializare, motiv pentru care Antonia le-a dat o replică celor care au criticat-o dur. Între timp, vedeta îşi face planuri de vacanţă alături de fiica ei. Conform înţelegerii cu familia fostului soţ, fiica sa, Maya, va veni în România şi va avea ocazia să petreacă vacanţa de vară alături de mama ei. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în luna iulie.


Antonia apare topless într-o fotografie postată pe paginile sale de socializare. Artista s-a afişat în faţa fanilor goală, având bustul acoperit doar de mâinile protectoare ale iubitului ei, Alex Velea.

Este o ipostază ce aminteşte de celebra copertă a albumului lui Janet Jackson, „Janet”, din 1993, care a făcut la acea dată furori peste tot în lume, fiind considerată extrem de îndrăzneaţă.

Antonia a stârnit controverse atunci când postat fotografia pe site-ul de socializare. Dacă unii au lăudat-o pentru curaj, nu au fost deloc puţini aceia care au “certat-o” pe vedetă, spunând că nu se cade ca o mămică să apară în astfel de ipostaze.

Vedeta le-a dat însă o replică celor care au acuzat-o pentru gestul ei, postând pe Instagram fotografii cu mai multe femei care au pozat în aceeaşi ipostază.

Vacanţa de vară alături de fiica ei

Antonia va petrece la vară alături de fiica ei. După ani buni în care micuţa a stat mai mult în Italia, în grija familiei din partea tatălui ei, Maya va reveni în România în luna iulie şi va petrece vacanţa de vară alături de Antonia.

Socrul cântăreţei, Ciro Castellano, menţionează că totul se derulează conform înţelegerii dintre cei doi foşti soţi, adaugând că îşi doreşte ca cele două părţi să ajungă să comunice bine.

„Maya va fi în România, va petrece vacanţa împreună cu mama ei, asta în funcţie şi de programul de concerte pe care-l are ea”, a declarat acesta. În plus, acesta pare să fi trecut peste antipatia pe care o manifesta pentru noul iubit al Antoniei, Alex Velea, mărturisind că este de acord ca solistul să se afle în preajma nepoatei sale.

„Chiar dacă pozează el aşa în bărbat rău, nu este. Nu mănâncă copii, are şi el un copil, deci nu ne facem griji în privinţa asta”, a adaugat Ciro Castellano.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

 

Citit 5700 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.