În 2016 încep filmările pentru continuarea filmului AVATAR

În 2016 încep filmările pentru continuarea filmului AVATAR
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

James Cameron a confirmat oficial că, după doi ani de pregătiri, în ianuarie 2016 vor începe filmările pentru continuarea peliculei SF ”Avatar”, potrivit mediafax.ro. Lansarea însă va avea loc abia peste doi ani.

Perioada de preproducţie a durat aproximativ doi ani. "Design-ul este aproape gata, ceea ce este foarte important. A fost o misiune de aproape doi ani. Am finalizat toate peisajele, creaturile şi noile lumi", a declarat regizorul, adăugând că încă se lucrează la scenariu.

"Infrastructura este gata, la fel şi partea tehnică, aşa că suntem hotărâţi să începem după prima zi a anului nou", a mai spus Cameron.

Despre lansarea acestui film, regizorul spune că va avea loc la sfârşitul anului 2017. "Avem ca ţintă Crăciunul anului 2017, cel puţin asta am anunţat. Nu consider asta ca fiind atât de important ca faptul că, în momentul în care vom avea toate filmele din trilogie gata, acestea vor fi lansate la un an distanţă. Fiecare peliculă este de sine stătătoare, dar spune o poveste mult mai mare", a afirmat James Cameron.

„Avatar” şi ”Titanic”, ambele regizate de James Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - cu 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Citit 1342 ori Ultima modificare Vineri, 25 Decembrie 2015 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.