Vestea poveștilor și dragostea din trei

Vestea poveștilor și dragostea din trei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Semne brune anul are! S-au ieftinit vrăjeala, sporovăiala fără acoperire, aflarea-n treabă, polonicul și, cu puțin noroc, la fel va păți și hârtia igienică.

Dacă vrei să știi cum va fi anul 2024 din punct de vedere fiscal și împovărător, e de ajuns să pleci urechea la ce spun politicienii zilele astea. Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat cu mâna pe inimă şi pe portofelul electronic, că "în 2024, nu va mai fi în discuție nicio altă taxă sau un alt impozit față de cele existente." Nu doar că-l cred, dar țin musai să vă reamintesc, pe această cale, că Marcel Boloș este una și aceeași persoană cu Victor Hugo, iar tatăl său a fost și Napoleon, când Ion Creangă studia exegeza transhumanței cu Sandu Ciorbă și horticultura cu un cunoscut sexolog din Adjud. Nu întâmplător, Boloș vrea să rescrie "Povestea Poveștilor", convins că ar putea fi opera sa de căpătâi.

* Presa cualiti insistă și persistă în efortul său neabătut de consacrare a propriului ridicol. Potrivit presei de scandal și obstetrică, "Laura Cosoi este din nou însărcinată. Vedeta va deveni mamă pentru a patra oară."

De câte ori citesc cea din urmă frază, am senzația că avem de-a face cu o infracțiune în formă continuată. Altfel spus, Laura Cosoi nu va naște al 4-lea copil neapărat, ci va pica în păcatul de a recidiva din punct de vedere maternal. E ca și cum ai spune că, dacă până mai ieri, doamna Cosoi era divă, odată cu noua ispravă de planning familial, ea va deveni recidivă. Mă mir că presa a uitat sa precizeze că medicii ginecologi rămân. Rezervați, am vrut să spun.

* Din cauza debitului mare al Dunării, mașinile care urcă pe bacul de la Galați sunt nevoite să treacă mai întâi prin apă.

Mai delicat e pentru cetățenii care urcă pe bac fără mașină. Din exces de zel și bigotism naval, un gălățean a fost canonizat de una dintre bisericuțele de la Navrom, fiind considerat profet. Mai are de trecut proba transformării apei în vin demisec, ca să poată fi declarat și ocrotitor al celebrului mijloc de locomoție.

* 2023 a fost declarat oficial cel mai cald an din istoria României.

Mult mai îngrijorător este faptul că Iohannis vrea să convoace Consiliul Suprem de Apărare a Țării, pentru a declara că 2024 este an bisect.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1483 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:03

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Iulian
    Joi, 04 Ianuarie 2024 08:46
    95.76.32.***
    Nu știu de ce am impresia că cineva a dat mai încet centrala de la Cernobîl, mi-a fost frig azi.
    1
    1
  • postat de Iulian
    Joi, 04 Ianuarie 2024 08:29
    95.76.32.***
    Pe lângă Nicu Gigantu a mai apărut Săndel Piticu....eu sincer mi-aș fi dorit să-mi rup un dinte într-o monedă din plăcintă însă nici plăcinta nu mai este ce a fost, acum se face foietaj din bancnote.
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.