Alina Plugaru Unplugged

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un hoţ român a fost prins în Irlanda de Nord, iar avocatul acestuia a emis o cugetare memorabilă: „În România furtul nu e privit ca o infracţiune serioasă.” Normal, aici eşti bandit ca lumea doar dacă faci afaceri cu statul, dacă reuşeşti să câştigi alegerile sau în eventualitatea în care nici tu nu ştii cum ai făcut primul milion.

* După calculele mele, la noapte vom trece la ora de iarnă. Buzunarele mioritice făcuseră acordul cu noul fus orar încă de acum un an şi jumătate.

* Ora de iarnă, evident mai rece spre îngheţată (cum altfel s-ar putea traduce această sintagmă?), ar trebui să numere maxim 20 de minute. Altfel s-ar simţi sezonul congelat pe facturile la întreţinere.

* Fosta actriţă de filme cu carnea la vedere Alina Plugaru (acum e Unplugged în cariera-i de contorsionistă, nu?) a stat la coadă la moaştele Sfântului Apostol Andrei. Deghizată. Adică îmbrăcată. Măcar acum să stea la rând. La cât de mult s-a băgat în faţă…

* Românii sparg anual 13.000 de tone de seminţe. Îmi doresc din tot sufletul ca ştirea asta să n-aibă nicio legătură cu Alina Plugaru! Chiar nu pot gestiona asemenea grozăvii.

* Peste 60 la sută dintre compatrioţi se consideră sănătoşi tun. De unde şi spusa băgătorului în seamă de la priveghi: „Doamne, dar nu avea nimic!” Da, nici măcar puls.

* Bărbaţii sunt mai periculoşi pentru viitorul omenirii decât, de pildă, încălzirea globală. Zice-se că ar fi din cauza copulaţiei tot mai particulare. Păi, da, dacă şi Plugăreasa ni s-a pocăit, cum naiba s-o mai scoatem la capăt?

* Bercea Mondialu nu are voie să spună nimic deoarece tot ce va nara va fi folosit împotriva sa. Aşa se zice în filmele americane. Ei bine, domnia sa se justifică: „Am fost arestat pentru că sunt cumătru cu Băsescu.” Nţ, taman din cauza asta nu-ţi iei condamnare!

* Turcia. Breaking News despre cutremurul de săptămâna trecută: Un camion cu ajutoare a fost jefuit în direct la TV”. Informaţia trebuie tradusă şi în limba noastră: „Niciun român n-a fost implicat în incident şi se pare că ţara noastră nu va fi afectată.

Citit 2015 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2011 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.