Biruri do Brazil

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tăriceanu nu doreşte prezenţa lui Băsescu la serbarea a 150 de ani de la înfiinţarea Senatului. Chiar aşa, mai oportună mi se pare prezenţa Şarapovei - mai ţipă, mai animă atmosfera, se mai bucură şi burduhănoşii care mănâncă pufuleţi în plen. Crapă pufuleţi atunci când nu se uită pe laptop la filme în care textilele sunt demne de oprobriul public.

* Nici Udrea nu mai pare tentată de selfie-uri cu marinarul de la Cotroceni. După ce a câştigat foişorul partidului cu măr, Nuţi a declarat că, la zece ani de când face politică, n-are nevoie de sfaturile preşedintelui. Şi eu care credeam că lupoaica şi-a schimbat doar culoarea părului...

* Astăzi începe Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Taxe, impozite şi alte alea, pe scurt biruri - iată ce poate să împletească Guvernul Ponta pe perioada carnavalului cu chişcă de la Rio. La TV se va vorbi, însă, numai despre Neymar, Messi, Ronaldo şi alte lighioane fotbalistice.

* Miliardarul fără libertate Dan Grigore Adamescu (patron, printre altele, la Oţelul), arestat puţin pentru 29 de zile, doreşte în libertate. Atingeţi-mă, vă rog, cu un diagnostic catifelat pentru fraza anterioară! E normal să vrea afară, dar eu tocmai pentru redundanţă în formă continuată l-aş mai ţine la dos.

* Doctorul Menci, simandicosul de frigider care ne-ar da cu grăsimile în cap în eventualitatea în care l-am invita la cină, recomandă tehnici nobile de a turna băuturi spirtoase în organism: înainte de un cincizeci de ceva, e bine să ciugulim o felie de pâine cu unt. De asemenea, e mai util un pahar de votcă decât unul cu bere, cel puţin aşa spune specialistul. Important este să nu bem alcool pe stomacul gol, scuzaţi-mi rima... Chiar aşa, homeleşii de pe lângă container - nişte non-alcoolici, se înţelege - ar trebui să ştie că starea de agregare „stomac gol” poate suferi modificări. Bine, boschetăreala e incompatibilă cu munca şi viceversa.

Citit 795 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iunie 2014 16:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.