Şi mâna Greblă se făcu...

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Un amic din Ardeal mi-a sugerat o peliculă nemaipomenită, filmul arestării lui Cristian David, fostul ministru de Interne căsătorit cu una dintre buzatele lui Vlasov. Vlasov e nea Caisă cu faţă de bişniţar care a condus Camera de Comerţ şi Industrie, şi el plimbat cu duba anul trecut. Aşadar, despre David se spune că, în perioada în care birjărea Internele, era dracu’ gol, se temea şi muniţia de manevră de rictusul său. Acum, Cristinel e pe prima pagină, cu o mutră murată, cu mâna ofiţerului pe ceafă şi cu un fular ieftin la gât. Şi când spun ieftin, mă gândesc la varianta care nu suportă personificare, la un Burberry împletit la ţară, căruia nu i-a trecut nici prin etichetă să-şi suprime stăpânul...

* Ieri dimineaţă l-am văzut şi pe Toni Greblă pe la Direcţia Naţională Anticorupţie. Am crezut că lasă un pachet şi pleacă. De fapt, judecătorul de la Curtea Constituţională fusese adus cu mandat pentru că ar fi primit şpagă în rochii şi capsatoare. Rochii? Sigur nu-i vorba de vreo acuză adusă lui Bombonel? Şi când te gândeşti că aproape toţi politicienii - căci şi domnul Greblă are un trecut de soldat pe eşichier - au un singur moto în viaţă, o sintagmă de cartofori. O ştiţi, nu se poate să n-o fi auzit măcar o dată: şi mâna Greblă se făcu.

* Domnul Toni nu are un nume confortabil pentru mita la care fac referire procurorii. Cu Grebla e foarte posibil să rupi rochiile, distinse judecător!

* Mi-a rămas de ieri faza cu dezaxatul care a atacat cu drujba o echipă de hingheri care strângea maidanezi prin Bucureşti. Omul ar fi vrut să iasă cu bormaşina, cel mai bun prieten al bărbatului de la oraş, însă şi-a dat seama că nu-i permite prelungitorul. Şi se mai teme careva de teroriştii cu ciorapul pe faţă?

* Un pensionar din Arad este dator la stat pentru următorii 8.485 de ani, având de dat câte 16 lei pe lună, adică o nimica toată. Nea Viorele Lis, despre matale e vorba, Nea Nelule, cumva tu eşti acela? Altfel, cine şi-ar mai permite planuri pe un termen atât de lung?

Citeşte şi: Porto-Francu’. Elveţian

Citit 1162 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.