Herţanu sau Merţanu’?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Când se pregătea să dea cu trafaletul pe pereţii beciului în care fusese aruncată, Elena Udrea a fost mutată în arest la domiciliu. Prin urmare, primăvara nu va mai veni atât de devreme în subsolurile Poliţiei Bucureşti...

* Probabil că lui Nuţi nu i se potriveşte jobul de vopsitor-văruitor-rigipsar. Altfel, soarta i-ar fi păstrat în continuare un loc în celulă.

* Între timp, nici Victor Ponta nu se simte prea bine, începe să i se umfle o măsea. Aoleu, măsea am scris? Mă gândeam la soră-sa, nu înţeleg de ce mi s-au încurcat degetele pe tastatură.

* Oare aveam chef de un nou nume în clasorul penalilor din România? Iată-l şi pe Herţanu, Iulian Herţanu, cumnatul premierului ridicat într-un dosar cu fonduri europene păpate prin pod... De aici pleacă următoarea întrebare: ce a fost mai întâi, Herţanu sau Merţanu’?

* Mă distrează compatrioţii care mi se plâng că nu mai pot vedea atâta DNA la televizor, că se exagerează, că mai bine şi-ar tăia cablul, că se poate şi altfel. Corect, se poate şi cu o carte în braţe, ba se poate merge la teatru sau la film (în oraşele în care există cinematograf), deci există alternative pentru spectacolele groteşti de la TV. Dar nu putem nega evidenţa, dragii mei, ăia care apar pe micul ecran cu brăţările puse au făcut tot posibilul ca să ajungem pe marginea prăpastiei. Dacă aceşti nenorociţi n-ar fi băgat mâna până la umăr, astăzi am fi fost măcar un motoraş al Europei (mă iertaţi, mă pufneşte râsul, devin penibilul clasei), am fi avut şcoli şi spitale, drumuri ca lumea, iar muşcata din geam nu s-ar mai fi ofilit ca proasta.

* Ion Ţiriac îi cere statului să-i verifice afacerile pentru a se pune capăt speculaţiilor şi intoxicărilor. Nea Ioane, ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se întâmple!

* Victor Ponta, un domn pe care l-am pomenit absolut dezinteresat în capul rubricii, vrea un TVA general de 20 la sută, cu doar 9 procente în cazul alimentelor. Până când va aplica aceste măsuri, e posibil să schimbăm coşul zilnic. De pildă, proteinele din gândacii de bucătărie sunt generoase şi nici nu costă.

Citit 616 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Februarie 2015 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.