Brelocul lui Mircea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Geoană îşi prezintă propria creaţie, Partidul nu-mai-ştiu-cum-dar-oricum-cu-o-titulatură-de-care-inspiraţia-a-divorţat-şi-a-plecat-şi-cu-copiii-la-maică-sa. Sper că aţi înţeles. Fostul ministru de Externe şi preşedinte de stat pentru o noapte spune că noua formaţiune e pregătită de un acord cu PNL, dar că nu va fi brelocul cuiva, atârnat de cingătoare. Mirceo, de ce te grăbeşti, nene? Lângă breloc e şi desfăcătorul de bere... Doar ştii că la români alcoolul e cel mai bun agent electoral.

* Un român din Spania a fost arestat zilele trecute după ce a încercat să-şi vândă odrasla cu 5.000 de euro. Cam puţin, foarte puţin! Mai bine venea cu el în ţară şi, cu alocaţia de 42 de lei pe lună oferită de Guvernul Ponta, ar fi ajuns la cincii mii de coco la vârsta de 44 de ani a copilului. Ca să nu se prindă autorităţile, l-ar fi botezat copil-minune şi gata.

* Românii se uită pe Youtube la tot felul de trăsnăi, o spun chiar băieţii care se ocupă de această platformă. Ai noştri se holbează zilnic la videoclipuri muzicale, competiţii sportive, politică şi lecţii de gătit, adică pierd vremea. N-o înţeleg pe ultima, aia cu gastronomia, mai ales că întrebarea preferată a românului, atunci când intră pe uşă, e următoarea: Nu-i gata nici acum mâncarea?

* Premierul Ponta a anunţat că susţine campania Fiscului, asumându-şi sudalmele poporului. Avem nevoie de măsuri care să ardă la buzunar, spune Victoraş, gândindu-se probabil numai la sumele strânse de inspectorii antifraudă. Despre câteva măsuri de relansare a economiei nici nu se poate vorbi (nu cred că e treaba Executivului, eventual Dumnezeu să se implice), însă consider că ar trebui măcar păstraţi pe piaţă agenţii activi. Dacă închizi un restaurant pentru o perioadă de trei luni, aplicându-i şi o amendă soră cu falimentul, înseamnă că te lipseşti de taxele şi impozitele unei importante societăţi comerciale, luând în cârcă şi nişte angajaţi care trebuie să trăiască cel puţin din ajutorul de şomaj. Ţine-o tot aşa, doctore, eşti aproape cel mai bun!


CITEŞTE ŞI: Zâmbeşte, Nea Nicule!

Citit 545 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.