Cine-a pus stâlpul în drum?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Codruţa de la DNA anunţă că, dacă s-ar impune, instituţia pe care o conduce va face şi 1.000 de arestări. Hopa, staţi aşa, doamnă! Nu dispunem de un număr suficient de edituri, biblioteci pentru lucrările cu caracter ştiinţific ale băieţilor care ar urma să intre la dos. Punem căruţa înaintea măgarilor?

* Înţeleg că George Copos nu beneficiază de un horoscop de gaşcă - ar putea intra iarăşi sub pripon, Dosarul Loteria fiind la câteva săptămâni de ultima instanţă. Prin urmare, după Tăşnadul Medieval, lordul Eclerelor cu frişcă de vanilie va scrie Tăşnadul Mileniului al III-lea sau Tăşnadul Se Întoarce...

* Un deputat al unui partid aflat la putere (e lesne de dibuit, doar n-o să-mi spuneţi că unepereul se poate numi partid) a intrat cu maşina în stâlp în vreme ce vorbea la telefon. Domnul deputat gângurea, nu automobilul. Nasol, nici natura nu mai suportă gargara, tovarăşi! Sau - sper să mi se pară - tocmai râul, ramul, care ar trebui să ne fie prieteni, fac opoziţie în România anului 2015.

* Apropo de maşini care vizitează stâlpii. Nu-mi vine a crede că un posesor de permis de conducere poate pupa singura excrescenţă dintr-o intersecţie generoasă ca aceea de la Potcoava de Aur. Generoasă, adică întinsă, nu mă refer la timpii de verde ai semaforului. Totuşi, la câţi băieţi cu maşini prea puternice pentru ei se perindă prin municipiu, iată că a fost posibil să ne trezim cu stâlpul la pământ. De aici, ditamai hemoragia. Stâlpul aparţine societăţii de transport în comun, peste el trec fire de la nu-ştiu-care firmă de cablu, curentul vine de la Electrica, dar este distribuit de un alt nume care îmi scapă, în timp ce întrerupătorul semafoarelor lăsate în beznă s-ar situa la Primărie. Eh, şi au cam trecut două săptămâni de când ditamai răscrucea e lăsată la voia întâmplării... Sunt convins că Lumina va apărea în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aşa să ne ajute Cel de Sus!

* Cum, semaforul? A, nu ştiu dacă va fi reaprins până săptămâna viitoare, dar nu înţeleg de ce e atâta grabă.

Citit 641 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.